Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Halloween Horror Show 2024 – 26 oktober in diverse bioscopen

oktober 26 @ 00:00 - oktober 27 @ 06:00

€45
Halloween Horror Show logo

Griezelfans kunnen op zaterdag 26 oktober vanaf middernacht weer terecht bij een nieuwe Halloween Horror Show. Voor de vijftiende keer presenteert “Mr. Horror” – Jan Doense – in samenwerking met Kinepolis en andere bioscopen door het hele land horrormarathons. Dus je weet het wel, Halloween Horror Show 2024 staat garant voor een lange slapeloze nacht!

Tijdens Halloween Horror Show 2024 kijk je naar vier van de allerbeste nieuwe horrorfilms van dit moment: Daddy’s Head, Oddity, Terrifier 3 en When Evil Lurks. Deze films bevatten voor elk wat wils, van nagelbijtende suspense tot all-out splatter horror. Wie van griezelen houdt, mag deze gruwelijke nacht niet missen!

Halloween Horror Show 2024 - poster

Waar?

De Halloween Horror Show 2024 vindt dit jaar vooral plaats in bioscopen van Kinepolis. Een overzicht van de deelnemende theaters vind je op HorrorShow.nl. Om de vier huiveringwekkende horrorfilms te kijken, kun je onder andere terecht in:

Almere – Kinepolis Almere
Breda – Kinepolis Breda
Emmen – Kinepolis Emmen
Eschede – Kinepolis Enschede
Leidschendam – Kinepolis Leidschendam
Rotterdam – Cinerama Filmtheater
Utrecht – Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Zoetermeer – Kinepolis Zoetermeer

… en meer steden zullen volgen!

Halloween Horror Show 2024 – De films

Deze vier horrorfilms draaien tijdens Halloween Horror Show 2024:

Daddy’s Head

Na de dood van zijn vader blijft de jonge Isaac achter met zijn stiefmoeder Laura. Het is een ongemakkelijke gezinssituatie, te meer omdat de twee afgezonderd wonen in een futuristisch huis midden in het bos. Wanneer ze worden bezocht door een bizar monster dat de vorm aanneemt van de overleden vader, zijn de twee op elkaar aangewezen om te overleven.

Het intrigerende en onheilspellende Daddy’s Head combineert een herkenbaar verhaal over rouwverwerking met grensverleggende en nagelbijtende horror. En wacht maar tot je ziet waar de titel precies op slaat!

Halloween Horror Show 2024 - Daddy's Head

Oddity

Na de moord op haar zus, probeert de blinde Darcy de identiteit van de moordenaar te achterhalen. Haar geheim wapen: een raadselachtige houten pop, die haar helpt om te communiceren met de geestenwereld. Oddity is een van de meest besproken horrorfilms van het jaar en mocht dan ook niet ontbreken tijdens deze Halloween Horror Show.

Deze sfeervolle en creepy film speelt slim met de verwachtingen van de kijker en zet je dan ook een paar keer flink op het verkeerde been. Maar de hoofdattractie zijn de ongelofelijk effectieve jump scares.

HHS2024 - Oddity

Terrifier 3

Art de Clown is terug! Dit keer maakt de sadistische prankster de inwoners van Miles County het leven zuur tijdens de kerstdagen. Was de eerste Terrifier nog voorbehouden aan de ware sleaze-connaisseurs, Terrifier 2 sprak een breder horrorpubliek aan met over-the-top bloederigheid en aan surrealisme grenzend sadisme. De kale synthesizermuziek en old school kliederige special effects deden de hoogtijdagen van de slasherfilm overtuigend herleven.

Deze derde Terrifier belooft groter, goorder en grappiger te worden dan de vorige. Want als er één filmserie is waarvoor het predicaat “overkill” is uitgevonden, dan is het deze.

Lees Daniels Terrifier 3 recensie.

Halloween Horror Show 2024 - Terrifier 3

When Evil Lurks

Op het Argentijnse platteland waren demonen rond. Ze kruipen onder je huid, infecteren je, zodat je opzwelt en het kwaad baart. Twee broers ontdekken dat hun oudere buurvrouw haar geïnfecteerde zoon al wekenlang in huis heeft liggen. Wat te doen? Terwijl ze hun familie in veiligheid proberen te brengen, groeit hun angst en onderlinge argwaan – met fatale gevolgen.

When Evil Lurks is een van de beste horrorfilms van de afgelopen jaren. Nog nooit werd demonische bezetenheid zo overtuigend gebracht, met een dreiging die even tastbaar als ongrijpbaar is. En het apocalyptische slotbeeld is van een bloedstollende schoonheid.

Lees André’s When Evil Lurks recensie.

When Evil Lurks recensie – Modern Myths

Over Halloween Horror Show 2024

Jan Doense: ‘Halloween is natuurlijk bij uitstek de tijd van het jaar dat er gegriezeld wordt. Ook in Nederland is Halloween inmiddels niet meer weg te denken. Daarom ben ik, als rechtgeaarde liefhebber, enorm blij dat we nu alweer voor de vijftiende keer een programma van vier ijzersterke horrorfilms kunnen presenteren. Halloween Horror Show 2024 is op veel locaties weer een echte all-night marathon. Want zeg nou zelf: met gelijkgestemde zielen een nacht doorhalen in een bioscoop, dat is toch één van de leukste dingen die er zijn?’

Halloween Horror Show 2024 informatie:

Halloween Horror Show 2024: Zaterdag 26 oktober
Locatie: Diverse bioscopen in Nederland
Tijd: Vanaf 24:00
Prijs: € 45,- voor het complete programma
Tickets via: De aangesloten bioscopen
Meer informatieHorrorShow.nl

Halloween Horror Show logo

Gegevens

Begin:
oktober 26 @ 00:00
Einde:
oktober 27 @ 06:00
Kosten:
€45
Evenement Categorie:
Site:
https://www.horrorshow.nl

Organisator

film events
E-mail
info@filmevents.nl
Bekijk de site van Organisator