Modern Myths Evenementen smalEVENEMENTEN

Het fantastische is overal om ons heen. Zin om er op uit te gaan? Op deze evenementenpagina vind je de leukste Comic Cons, Fantasy Fairs, Sciencefictionfestivals, literaire bijeenkomsten en meer in ons geliefde genre. Zelf een tip? Mail de redactie@modernmyths.nl!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Week van het Engelse Boek 2024 – 14 t/m 27 oktober

oktober 14 - oktober 27

Lees je naast je favoriete Nederlandse fantasy-, sciencefiction- en horror-auteurs ook graag in het Engels, let dan even op: Van maandag 14 tot en met zondag 27 oktober is het de Week van het Engelse Boek! Het boekgeschenk is dit jaar The Pale Dreamer van Samantha Shannon (The Priory of the Orange Tree). Het is de prequel van haar The Bone Season-boekenserie. En… Samantha Shannon komt naar Nederland. Noteer de Week van het Engelse Boek 2024 dus snel in je agenda!

Samantha Shannon auteursfotoDe Week van het Engelse Boek 2024 loopt van maandag 14 tot en met zondag 27 oktober 2024 en wordt georganiseerd door Van Ditmar Boeken. De week is bedoeld om meer lezers kennis te laten maken met het rijke aanbod van Engelstalige literatuur in Nederland en België. Op verzoek van de deelnemende boekhandels duurt de Week van het Engelse Boek deze editie zelfs twee weken.

Ga in die periode naar boekverkopers als Libris Blz, Bruna, ReadShop en onafhankelijke boekhandels om het boekgeschenk van Samantha Shannon te ontvangen.

The Pale Dreamer

Samantha Shannon is bekend van de succesvolle fantasyseries The Roots of Chaos en The Bone Season. Het boekgeschenk The Pale Dreamer is de prequel van het eerste deel van The Bone Season. Ben je nog niet aan die serie begonnen, dan is dit een uitgelezen kans om in de wereld van The Bone Season te stappen. En wil je je boek laten signeren? Dat kan! Samantha Shannon komt naar Nederland.

Hier gaat ze signeren:

The Pale Dreamer - Samantha Shannon

Kijk op de websites van de boekhandels voor tijden en informatie. Het boekgeschenk krijg je als je €12,50 aan Engelstalige boeken koopt bij een van de deelnemende boekhandels.

Week van het Engelse Boek 2024 informatie:

Week van het Engelse Boek 2024: 14 t/m 27 oktober
Locatie: Deelnemende boekhandels
Tijd: Divers
Prijs: Bij besteding van €12,50 aan Engelstalige boeken krijg je het boekgeschenk
Meer informatieWeek van het Engelse Boek

Lees onze Modern Myths boekrecensies!

© 2024-2024 Modern Myths / Foto Samantha Shannon: © Louise Haywood-Schiefer

Logo Week van het Engelse boek

Gegevens

Begin:
oktober 14
Einde:
oktober 27
Evenement Categorie:
Site:
https://www.weekvanhetengelseboek.nl

Organisator

Van Ditmar
Telefoon
0881338650
Bekijk de site van Organisator