Godzilla x Kong The New Empire 4K winactie

Godzilla x Kong: The New Empire 4K winactie – Win de monsters in 4K UHD!

Na de bioscoop geplet te hebben stampen Godzilla en King Kong nu met hun nieuwste film Godzilla x Kong: The New Empire je huiskamer in. Onze Kaiju-fan André recenseerde dit monsterlijke popcornspektakel op 4K UHD voor Modern Myths. Wil jij ook zo’n schijfje om je thuisbioscoop mee onveilig te maken? Doe dan mee met onze Godzilla x Kong: The New Empire 4K winactie en win een 4K UHD! 

Lees ook André’s Godzilla x Kong: The New Empire 4K recensie.

Het epische gevecht gaat verder! In het Monsterverse van Legendary Pictures volgt na de sensationele krachtmeting van Godzilla vs. Kong nu een geheel nieuw avontuur. De machtige Kong en de angstaanjagende Godzilla nemen het op tegen een van onder het aardoppervlak afkomstige dreiging. Een dreiging die hun bestaan – en dat van onszelf – op het spel zet.

In Godzilla x Kong: The New Empire ontdekken we meer over de geschiedenis van deze Titans en de geheimen van Skull Island. Daarnaast zijn we getuige van de mythische strijd die bijdroeg aan het ontstaan van deze buitengewone wezens en die hun lot voor altijd aan dat van de mensheid heeft verbonden. De regie van dit actiespektakel is wederom in handen van regisseur Adam Wingard (Death Note, Blair Witch).

Godzilla x Kong: The New Empire is nu verkrijgbaar op blu-ray, dvd en 4K UHD.

Godzilla x Kong - Kong

Godzilla x Kong: The New Empire 4K winactie – Win de 4K UHD

Krijg Godzilla en Kong op de koffie door mee te doen met onze Godzilla x Kong: The New Empire prijsvraag! Modern Myths geeft in samenwerking met Warner Bros een 4K UHD weg van deze sciencefiction/fantasy actiefilm!

Godzilla x Kong The New Empire - 4K UHD

Zo doe je mee – Reageer en win!

Om kans te maken op de Godzilla x Kong: The New Empire 4K UHD reageer je met een passende monsterlijke reactie (tekst, gif, afbeelding) op een of meerdere van de social media posts die bij deze winactie horen. Of post een bericht in de comments onder dit artikel. Delen en liken wordt gewaardeerd en als je ons nog niet volgt, vergeet je dan niet te abonneren op onze kanalen!

We verloten de 4K UHD onder iedereen die voor 23 september gereageerd heeft op onze social media posts of op dit artikel. De winnaar krijgt de Godzilla x Kong: The New Empire 4K UHD thuisgestuurd. Je vindt ons op social media op FacebookTwitter en Instagram.

Modern Myths verloot de 4K UHD onder alle inzendingen. Reageren kan tot 23 september 2024.

*Door aan onze winacties mee te doen, verklaar je dat je 16 jaar of ouder bent en op de hoogte bent van ons privacybeleid. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over het doel en het gebruik van jouw gegevens. Lees ook onze actievoorwaarden.

Veel succes! Meer prijsvragen? Kijk op onze winacties pagina!

© 2024-2024 Modern Myths / Beeldmateriaal: © Warner Bros

Godzilla in The New Empire

Redactie Modern Myths

Modern Myths brengt alles wat fantastisch is bij elkaar in één online magazine en is voor iedereen die houdt van fantasy, sciencefiction, horror en alles wat daarbij hoort. Van boeken, films, televisieseries en games tot (video)reportages van de leukste fantasy fairs en -evenementen, op Modern Myths vind je elke dag een nieuw verhaal. Leer de herkomst van al deze fantastische verhalen in achtergronden en spraakmakende interviews met (internationale) schrijvers, acteurs, muzikanten en anderen die hun leven aan het genre wijden. Gebruik onze agenda met fantasy-gerelateerde evenementen. Lees in de rubriek ‘Moderne Mythes’ nieuwe verhalen van schrijvers die hun vertelling (voor)publiceren. Met het ‘Modern Myths Nieuws’ blijf je van het laatste nieuws op de hoogte!

Official Superhero Merchandise

20 reacties

Door het plaatsen van je reactie worden persoonsgevens werwerkt zoals omschreven in onze privacyverklaring.

  • Merchoid - 100% Awesome official Geek Merchandise
  • Films en seriesFilms en series